Friday, January 23, 2009

Hundprylar på nätet

Doggies är en djuraffär på nätet där du bland annat hittar en massa smarta fina idbrickor till din hund eller katt. I butiken hittar du massor med olika idbrickor. Välj mellan mellan ett flertal färger, former och stilar på idbrickor. När du valt idbricka fyller du i önskad text så graveras den direkt i butiken och skickas sedan hem till dig fraktfritt (vid betalning med kort eller i förskott).

idbrickor

Idbricka från Doggies.e-butiken.se

En idbricka är också en perfekt present till varje hund- och kattägare. Sen finns det förstås andra användningsområden. Sätt din egen personliga id-bricka på resväskan. Perfekt när man är ute och flyger och sen ska vänta på sitt bagage som många gånger liknar alla andras. Med en idbricka på väskan känner du igen den direkt!

Hundkläder från Beautydog.se

Andra fina hundsaker hittar du hos Beautydog.se - en hundbutik fylld med supersöta hundkläder. Eller vad sägs om denna gulliga och varma jacka till den lilla hunden!

Fräscha hundkoppel och hundhalsband
Hundkoppel och hundhalsband i fräscha färger

Passa samtidigt på att hitta matchande hundhalsband och hundkoppel till hundkläderna. Här hittar du rätt outfit till både hundpojkarna och hundflickorna. Välj mellan det söta och gulliga och mer tuffa och coola - hundhalsbanden finns i alla stilar!

No comments: