Thursday, March 11, 2010

Dagens lunch och färsk frukt - med utkörning i Stockholm



Digital teknik är bra till mycket. Om man bor eller jobbar i Stockholm kan man smidigt beställa via internet, och få dagens lunch eller frukost - med utkörning.

Om du inte lyckats undgå reklamen på mjölkpaketen, vet du att "Frukost kan göra skillnaden...", och det ligger någonting i det. Men för alla morgontrötta i Stockholm som vill ha frukost på jobbet, finns alltså möjligheten att klicka till sig en frukost via datorn.

Hos sthlmnice.se kan man dessutom beställa mer än bara dagens lunch och frukost. Färsk frukt, fika, leasa kaffeautomat och även beställa blommor och kontorsmaterial. Smidigt, enkelt och gott. Allt på ett ställe bara ett musklick bort.

Monday, March 8, 2010

Tjäna pengar till skolresan i vår!

Tjäna pengar till skolresan
Vill din klass åka på klassresa i vår? Om ni vill tjäna pengar till skolresan, klassresan eller kanske en turnering med fotbollslaget kan ni sälja godis! Polkapojkarna i Gränna har plockat ihop olika paket av polkagrisar och strutar med karameller - lättsålt godis som många vill köpa!

Sälj godis till släkt och vänner, knacka dörr eller ställ er med ett litet bord på en bra plats. Att sälja godis är ett mycket bra sätt att snabbt tjäna pengar till vårens skolresa. Tjäna mellan 5100 kr och 9000 kr per paket genom att sälja polkagrisar och godis från Polkapojkarna i Gränna!