Tuesday, December 9, 2008

Nyttiga mellanmål

Mellanmål är viktigare än man kanske tror. Dvs nyttiga mellanmål. För att orka jobba, plugga, leka och lära en hel dag krävs det påfyllning av bra energi med jämna mellanrum. Själv skulle jag inte klara dagen om jag inte får något slags blodsockerhöjande mellanmål iallafall framåt eftermiddagen. Vad det blir beror lite på vad som finns och hur jag har planerat. Har jag planerat och får välja tar jag helst lite frukt och nötter. Jag försöker undvika kaffe på eftermiddagen, men det händer att jag tar en kopp. Speciellt om det inte finns något annat.

Men att dricka kaffe och äta en frukt fungerar inte som mellanmål, inte för mig iallafall. Till kaffe vill jag helst ha något mer brödliknande. Förvisso kan det bli en bakelse ibland, det ska arbetskamraterna veta, men om jag kan välja försöker jag vara lite nyttig om det är möjligt.

Nyttobox.se är ett företag som erbjuder just nyttiga mellanmål och här finns det verkligen en stor mängd nyttiga mellanmål att välja mellan. Olika nötsorter, fruktbars, torkad frukt och viltchips är några av de snacks som finns i deras webbutik. Till kaffet skulle jag välja en bar och de eftermiddagar jag försöker låta bli kaffet så blir det nog nötter. Det är både gott och ger bra energi!

Monday, December 8, 2008

Maskeradkläder

Maskeradkläder i en mängd olika roliga och mystiska stilar hittar du hos Movie Store som är Sveriges roligaste webshop! Dessa maskeradkläder höjer väl ändå stämningen!? =)

För den som inte förstår vad det är för mysko maskeradkläder; det är från Alfred Hitchcocks film Fåglarna som spelades in 1963. Maskeradkostymen föreställer Melanie Daniels outfit. Hon spelades av Tippi Hedren och var väl huvudrollsinnehavaren om jag inte minns fel. Filmen var bara lite skrämmande, men mest jobbig. Maskeradkläderna ser dock ganska roliga ut tycker jag.

Friday, December 5, 2008

Samsung plasma tv

En riktigt snygg plasma tv från Samsung. I år är det inte en platt-tv som är året julklapp utan en upplevelse. Men, det kan ju faktiskt vara en upplevelse att njuta av en bra film, på en snygg plasma tv med riktigt bra bild. Denna tv kommer från Samsung och vad säger ni? Snygg och elegant säger jag.


Plasma tv från Samsung, självklart med full HD

Samsung plasma tv säljs till mycket bra priser hos http://www.radiobutiken.se/. Välj mellan Samsung PS-50A556/XXE som är ny snygg 50 tums Full-HD-plasma, Samsung PS50A456P2C/XXE från Samsung Nordic 50 tum och Samsung PS42A456/XXE från Samsung Nordic 42 tum Plasma med 100Hz.